GYIK

Hány gyermek utaztatását tudják vállalni egyidőben?

Gyakorlatilag bármekkora létszám esetén tudunk buszokat biztosítani. Fontos tudni, hogy gyermekek a vezető melletti ülésen nem utazhatnak, csak felnőttek. A pontos utazólétszámnál kérjük gondoljanak a kísérőkre is.

Amennyiben egy-két fővel megnövekedne a létszám a megrendelthez képest, mi a teendő?

Csak annyi utast szállíthatunk a buszainkon, ahány ülőhely van. Abban az esetben, ha mégis többen lettek, mint a tervezett létszám volt, kérjük, értesítsenek bennünket mielőbb, mivel szinte az utolsó pillanatban is tudunk kisegítő kisbuszt küldeni. Biztonsági okokból álló utas nem lehet a buszokon.

Rendelhetünk-e buszt rövid időtartamra, kisebb utakra?

A legkisebb feladatot is vállaljuk, azonban fontos tudni, hogy a nagybuszok (30 főtől kezdődően) esetében 4 óra minimumdíj minden esetben fizetendő lesz, akkor is, ha csak rövidebb időre vették igénybe a szolgáltatást. A kisbuszokra ez rendszerint nem vonatkozik, az esetek többségében fix áron vállaljuk a feladatokat.

Vannak biztonsági övek a buszokon?

Kisbuszaink (20 férőhelyig) minden ülése biztonsági övvel van felszerelve. A nagybuszok esetében ez a felszereltség nem kötelező, megrendelésüknél erre érdemes rákérdezni.

Van mikrofon a buszokon?

Igen, a buszaink mikrofonnal ellátottak, városnézésre, kirándulásokra alkalmasak.

Mit jelent az óra, illetve kilométerdíjas elszámolás?

Az esetek többségében előre egyeztetett áron végezzük a munkákat, például rendszeres uszodai, állatkerti, színházlátogatások esetében. Ezt nevezzük fix áras megrendeléseknek. Óradíjas elszámolást alkalmazunk olyan helyzetekben, amikor a megtett kilométer elhanyagolható, de a buszra hosszabb ideig van szükség. Ebben az esetben az elszámolás alapja nem a megtett út, hanem az igénybevétel alatt eltelt idő lesz.
Példaként: egy kisiskolás csoport színházba utazik az iskolától 11 kilométer távolságra. 3 órát szándékoznak ott tölteni, majd visszautaznának az iskolába. A nagybusz kilométer díja 280 Ft / km, így kilométerdíjas elszámolás esetén a fizetendő díj 11 km X 2 út X 280 Ft/km lenne, azaz 6.160 Ft lenne. Az igénybevétel ideje azonban 3 óra, valamint az oda- és visszaszállítás ideje körülbelül 4 óra. A busz óradíja esetünkben 6.800 Ft, így a fizetendő díj 27.200 Ft. Gondolom, a példa szemlélteti, hogy egy délelőttre lefoglalt nagybusz díja nem lehet 6.160 Ft, ezért vesszük az időt alapul ilyen esetben.
Kilométerdíjas lesz az elszámolás például egy miskolci út esetén, ahol az eltelt idő körülbelül 2 óra, viszont a megtett kilométer 200. Így a fizetendő díj 2 X 200 km X 280 Ft/km lenne, azaz 112.000 Ft. Óradíj esetén 2 X 2 óra X 6.800 Ft lenne, azaz 27.200 Ft, ami nyilván nem reális egy 400 km-es út esetében.

Hogy fizethetjük a szállítás költségét?

Rendszerint átutalásos számlát küldünk megrendelőinknek. Amennyiben ez nem megoldható, lehet készpénzben is fizetni, ebben az esetben kérjük, jelezzék ezt időben, ilyenkor a sofőrnél lesz a számla.

Hogy rendelhetünk buszokat?

Telefonon lehet érdeklődni a lehetőségekről, illetve részleteket megbeszélni. (+36-1-231-01-01, +36-30-2003-999). A megrendelést kérjük írásban – lehetőleg e-mail formájában – elküldeni, ezzel megelőzhetjük az esetleg félreértéseket. Minden érdeklődésre, és megrendelésre azonnal válaszolunk.
E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ajánlatkérésüket elküldhetik a honlapunkról is: www.sargentbus.com

Kapcsolat

Kele Szilvia
Ügyfél-referens
Mobil: 06 30 2003 999
E-mail: info@sargentbus.com

 • Buszbérlés, buszkölcsönzés és buszrendelés főleg a fővárosban és Budapest környékén, de akár országosan is!
 • Kisbuszbérlés, kisbuszkölcsönzés és kisbuszrendelés, amihez természetesen sofőr is biztosított.
 • Minibusz és mikrobusz bérlés, kölcsönzés és rendelés a kis létszámú eseményekhez.
 • Autóbuszbérlés, autóbusz kölcsönzés, autóbusz rendelés céges utaztatáshoz, vagy óvodai, iskola osztálykiránduláshoz!
 • Emeletes busz bérlés!
 • 40 db egyforma, minden extrával felszerelt, kitűnő állapotú Mercedes Sprinter kisbusz! Amikor fontos a megjelenés!
 • Esküvői násznép utasszállítása.
 • VIP és magas beosztású cégvezetők személyszállításának lebonyolítása.
 • Reptéri transzfer, reptéri személyszállítás, valamint pályaudvar és hajóállomás transzfer.
 • Minőséggarancia!
 • Belföldi utaztatás, nemzetközi utaztatás, osztálykirándulás, városnézés, buszos városnézés, céges kirándulások, síutak, reptéri transzfer, hotel transzfer, szállodai transzfer, különböző turista és kiránduló csoportok személyszállítása magas minőségi szinten.
 • Könnyen felismerhető, világoskék Mercedes Sprinter kisbuszok!
 • 24 órás ügyfélszolgálat!
 • Buszbérlés árak veresenyképesen, kedvező feltételek, minden területre!