GYIK

Hogyan jelentkezhetek az iskolabusz szolgáltatásra?

Megteheti itt: www.sargentbus.com. Továbbá az információs csomagban található nyomtatott jelentkezési lapon. Amennyiben ezt nem találná, úgy kérjük lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a (+36-1) 231-0101-es telefonszámon.

Mi a következő lépés?

Miután megkaptuk a kitöltött jelentkezési lapot, megkezdjük annak feldolgozását: személyre szabott ár-kalkuláció készül és megadjuk a reggeli felvétel pontos időpontját. Ahhoz, hogy a pontos útvonaltervet elkészíthessük, meg kell várnunk, míg majdnem minden jelentkezési lap beérkezik hozzánk, így kérjük szíves türelmét.

Pontosan miből áll a szolgáltatás?

Háztól-házig szolgáltatást kínálunk: reggel a busz felveszi gyermekét házuk előtt és ugyanígy jár el a hazafelé úton is.

Mi a helyzet a club, ill. az iskola utáni tevékenységekkel?

Ezekről az iskolák általában tájékoztatnak bennünket. Kérjük vegye figyelembe, hogy cégünk csak az iskola által szervezett iskolaidő utáni tevékenységek kapcsán nyújtja délutáni iskolabusz szolgáltatását. Esetenként más délutáni órák (mint pl. balett vagy zongoraórák) is vannak az iskolában – ám amennyiben ezek nem fejeződnek be a többi tevékenységgel azonos időben, úgy nem áll módunkban buszt biztosítani.

Ülhet gyermekem egy barátja mellé a buszon?

A barát címétől függ. Ha közel laknak egymáshoz és ezáltal a busz koordinátor a barátot be tuja szervezni ugyanarra az útvonalra, akkor igen. Az ilyen jellegű kérések feltüntethetők a jelentkezési lapon, de nem kötelező teljesítenünk.

Ki tud válaszolni a szolgáltatással kapcsolatos kérdéseimre?

Iskolabusz koordinátorunk elérhető reggel 6:30 és este 7:00 között a következő számon: (+36) 30-2003-777. A legtöbb kérdésre ő fogja tudni megadni a választ, ám ha valamiért nem érné el, úgy bármikor hívhatja ügyfélszolgálatunkat a (+36-1) 231-0101-es telefonszámon.

Mit tegyek, ha nincs szükségem a buszra, de már megrendeltem?

BÁRMILYEN az útvonaltervet érintő változást jelezzen felénk: akkor is ha úgy dönt reggel, hogy nem engedi gyermekét aznap iskolába, kérjük hívja a koordinátort és értesítse, hogy nincs szüksége a buszra.

Ki kell fizetnem a kimaradt napokat?

A buszos szolgáltatás díja egy hónapos periódusra előre van kalkulálva. A díj, melyet számlázunk olyan, mint egy havibérlet: azzal, hogy kifizeti az ülőhelyet, az egész időszakra bérli. Ha gyermeke kimarad egy napot, akkor mi az ő helyét nem tudjuk már értékesíteni másnak.

Mennyibe kerül a szolgáltatás és hogyan tudok fizetni?

Árlistánk az információs csomagban megtalálható. Az árak 1 napra, gyermekenként vannak megadva, de fizethet havi vagy éves periódust is, választása szerint. Mi a banki átutalást preferáljuk a számla kézhezvétele után. Készpénzes fizetés esetén, kérjük értesítse koordinátorunkat, Nikolettet a (+36) 30-2003-777-es telefonszámon.

Mi az a "Biztonsági Előírás"?

Ez az előírás a gyerekek buszon való viselkedését hivatott szabályozni. Minden gyereknek ismernie kell és el kell fogadnia ezeket a szabályokat. "Egy rendetlen busz, nem biztonságos." – kérjük ezt tartsa szem előtt. Az előírás a jelentkezési lap hátoldalára van nyomtatva, így annak aláírásával igazolja, hogy Ön és gyermeke is ismeri és betartja a Biztonsági Előírást.

Mit lehet tenni a rendetlenül viselkedő tanulókkal?

Minden pontos információt (dátum, időpont, érintettek) rögtön az incidens után a mi rendelkezésünkre kell bocsájtani – így értesíteni tudjuk az érintett gyermekek szüleit. Súlyosabb esetekben az iskolaigazgatónak is jelezzük az esetet, és a buszos szolgáltatást is felfüggeszthetjük egy időre.

Mi a helyzet a reggeli késésekkel?

A közlekedés ugyan akadozhat, de az útvonalakat és a reggeli felvételi időket úgy alakítottuk ki, hogy az érkezési időt tartani tudjuk. Mégis lehetnek olyan váratlan események mint amilyen például egy defekt, vagy egy közúti baleset az iskolába vezető úton – ilyen esetben busz koordinátorunk minden érintett családot és az iskolát is felhívja . Ugyanez vonatkozik az iskolai program utáni járatokra is.

Mi történik, ha gyermekem valamit a buszon felejt?

Kérjük jelezze a koordinátor felé AMINT ÉSZREVETTE (Ön vagy gyermeke), hogy valami a buszon maradt. A koordinátor azonnal kapcsolatba tud lépni a busszal, így nagyobb eséllyel meg tudjuk találni, ami elveszett. A sofőrök leadják nekünk a buszon felejtett tárgyakat, de ha nem hív bennünket, akkor nem tudjuk kideríteni, hogy kihez tartoznak.

Kapcsolat

Szilágyi Edina
Szülői kapcsolattartás, Koordináció
Mobil: 06 30 2003 777
E-mail: info@sargentbus.com

 • Buszbérlés, buszkölcsönzés és buszrendelés főleg a fővárosban és Budapest környékén, de akár országosan is!
 • Kisbuszbérlés, kisbuszkölcsönzés és kisbuszrendelés, amihez természetesen sofőr is biztosított.
 • Minibusz és mikrobusz bérlés, kölcsönzés és rendelés a kis létszámú eseményekhez.
 • Autóbuszbérlés, autóbusz kölcsönzés, autóbusz rendelés céges utaztatáshoz, vagy óvodai, iskola osztálykiránduláshoz!
 • Emeletes busz bérlés!
 • 40 db egyforma, minden extrával felszerelt, kitűnő állapotú Mercedes Sprinter kisbusz! Amikor fontos a megjelenés!
 • Esküvői násznép utasszállítása.
 • VIP és magas beosztású cégvezetők személyszállításának lebonyolítása.
 • Reptéri transzfer, reptéri személyszállítás, valamint pályaudvar és hajóállomás transzfer.
 • Minőséggarancia!
 • Belföldi utaztatás, nemzetközi utaztatás, osztálykirándulás, városnézés, buszos városnézés, céges kirándulások, síutak, reptéri transzfer, hotel transzfer, szállodai transzfer, különböző turista és kiránduló csoportok személyszállítása magas minőségi szinten.
 • Könnyen felismerhető, világoskék Mercedes Sprinter kisbuszok!
 • 24 órás ügyfélszolgálat!
 • Versenyképes árak, kedvező feltételek!